Mooi dat je een NLP Opleiding hebt gedaan! Maar ja....en nu?

Misschien herken je dat wel dat je na zo een fantastische opleiding een beetje in een spreekwoordelijk gat valt?

Zo intensief bezig geweest, keihard gewerkt aan jezelf, een superleuke groep mensen om je heen, je groeit, je groeit en je groet nog meer en dan opeens....is het voorbij..

Misschien dat je af en toe nog wel eens het boek erbij neemt maar dat is toch ook bij lange na niet hetzelfde.

En zoals dat voor alles geldt dat je leert: vaak doen betekent beter worden, weinig tot niet doen betekent vergeten. Je vaardigheden verdwijnen langzamerhand en het contact met de stof vervaagt steeds verder tot je de verbinding uiteindelijk helemaal kwijt bent. En dat is natuurlijk hartstikke jammer.

Daarbij, trust me: mocht je het zo ervaren, je bent niet de enige die dit zo ervaart.

Ik hoor het heel vaak van ex-cursisten dat ze het zo super jammer vinden dat het na hun opleiding gewoon stopt. Dat er verder niets meer is en dat inderdaad het contact met NLP steeds verder verdwijnt.

Natuurlijk kun je hier en daar nog wel eens een of ander workshopje doen maar ook dat is gewoon niet hetzelfde.

Omdat ik weet dat dit in NLP land inderdaad al sinds het ontstaan van NLP een probleem is, heb ik besloten om de knoop nu maar eens door te hakken en een start te maken met een idee dat al een aantal jaren door mijn hoofd spookt. En zodoende kan ik in ieder geval voor jullie, de cursisten en ex-cursisten van My Futureplan dit probleem oplossen door iets bijzonders, iets moois en ook unieks voor jullie neer te zetten.

Dus luister even goed, let even goed op want dit is echt heel bijzonder en ik weet dat je het heel erg leuk gaat vinden en er ook heel profijt van gaat hebben.

Herken jij jezelf in wat ik tot nu toe verteld heb en wil jij nu je klaar bent met je opleiding of opleidingen een mogelijkheid of optie hebben om jouw vaardigheden nog verder aan te kunnen scherpen of wil je simpelweg een mogelijkheid hebben om contact te kunnen blijven houden met de stof?

Doe dan met ons mee want je bent van harte welkom bij de NLP Oefengroep.

1 Keer per maand vindt er op de dinsdagavond een bijeenkomst plaats waaraan je kunt meedoen.

We oefenen van 19:00 uur tot 21:30 uur (met een mogelijke uitloop van 30 minuten).

Er is uiteraard altijd koffie en thee. Tevens staan er lichte versnaperingen.

Het thema van de bijeenkomst / het onderdeel waaraan we dan gaan werken is van te voren al bekend. Er is ook een agenda voor dus je kunt van te voren al precies weten wanneer we waarmee gaan oefenen.

Wat ook mogelijk is, is dat je een eigen casus inbrengt. Dat kan ook en dan kijken we gezamenlijk door de NLP-bril naar mogelijke oplossingen.

De nadruk ligt tijdens zo een bijeenkomst in ieder geval op praktijkervaring, dus doen, doen, doen is het motto.


Nou heb ik er lang over nagedacht hoe we nou zo optimaal mogelijk gebruik kunnen maken van de tijd die we op zo een oefenavond hebben. En daarvoor heb ik het volgende bedacht dat ook gelijk 2 interessante opties voor je levert:

1. Hoe voorkom ik nou dat we teveel tijd kwijtraken aan theorie en dat je dus lekker kunt doen waar je voor komt, namelijk oefenen en praktijkervaring opdoen?

Om die uitdaging te tackelen zal ik je in het weekend voorafgaande aan iedere oefenavond een kort filmpje toesturen met daarin de uitleg van wat we gaan doen. Dat is dus ideaal want zo kun je het thema alvast weer wat opfrissen en weet je meteen hoe het ook alweer ging.

En nou kan ik me voorstellen dat je niet altijd tijd hebt op zo een dinsdagavond of dat je misschien zegt: "Nou dat oefenen dat hoeft voor mij niet zo," maar ik zou het wél heel erg leuk vinden om via die filmpjes toch weer een mooie tool ter beschikking te hebben om mijn kennis op te frissen, bij te houden en toch tussendoor lekker met NLP bezig te kunnen zijn.

En ook dat is wat mij betreft helemaal prima.

Want, je weet ik hou niet zo van verplichtingen en moetens. Ik hou dingen graag open en ik ben helemaal van de opties. En dat gevoel wil ik je graag geven als je meedoet aan de NLP Oefengroep.

 

Ik heb dus, om het lekker flexibel en open te houden, twee opties voor je waaruit je mag kiezen.

Optie 1.

Je ontvangt iedere maand een prachtig filmpje van mij in je inbox waarin ik je, zoals al gezegd, de uitleg en/of een demonstratie geef van de techniek of het thema dat we op de oefenavond gaan behandelen.

Of je de oefenavond bijwoont, is geheel vrijblijvend voor je. Geen verplichting.

Je hebt in ieder geval de filmpjes en die kun je lekker op je gemak bekijken. En mocht je toch naar een oefenavond willen komen, is dat uiteraard ook geen enkel probleem. Iedereen is van harte welkom.

Optie 2.

Heel simpel: Iedere maand, zoals gezegd, een prachtig filmpje in je inbox én je kunt lekker meedoen bij de oefenavonden.

 

Dus, samenvattend kun je zeggen dat je via de maandelijkse filmpjes, laat ik dat gemakshalve even pakketje 1 noemen:

- op een leuke en leerzame manier contact kunt houden met de stof.

- waardoor Je kennis niet 'verwatert' maar vol op in ontwikkeling blijft.

- En dat alles lekker gemakkelijk, lekker vanuit thuis en lekker vanuit je luie stoel.

- En als je vragen hebt, sta ik je graag te woord dus je kunt me altijd even contacten als je wilt.

Nou, pakketje 1 heeft natuurlijk een prijs, en die bedraagt € 25,- per maand.

Stel pakketje 1 is voor jou de optimale match en je wilt toch zo nu en dan eens een keertje naar een oefenavond komen, mag dat natuurlijk ook. Let wel, je betaalt dan gewoon per avond dat je er bent.

Deelname aan de oefenavond kost dan € 55,-

En als we het dan over de oefenavonden hebben, hebben we het over pakketje 2 en dat zegt dat je pakketje 1 hebt plus de oefenavonden. En die leveren natuurlijk ook weer een hoop voordelen voor je op.

Want via de oefenavonden:

- kun je op zo een avond uitgebreid oefenen met gelijkgestemden.

- daarbij geeft het je ook een fijne mogelijkheid om verbinding en contact met deze mensen te houden.

- Je kunt op een praktische manier ervaring opdoen omdat de insteek vooral praktijkgericht is.

- Je hebt een NLP & Hypnose Trainer erbij die je alles demonstreert wat je maar wilt en die je alle vragen

  kunt stelen die je maar hebt.

- Je ontvangt telkens weer handige tips en weetjes die jouw vaardigheden nog verder aanscherpen.

- Je kennis 'verwatert' niet maar blijft vol op in ontwikkeling.

- Je leert door te kijken naar een ervaren Trainer die de stof dagelijks als Coach en Therapeut toepast.

- Je krijgt meteen feedback terwijl je bezig bent. De kans dat je dingen verkeert aanleert, is dus 0%.

- En laten we vooral nog even benoemen dat het gewoon erg leuk is om live met NLP bezig te zijn en te blijven ;o)

Ook pakketje 2 ( dus pakketje 1 plus de oefenavonden) heeft natuurlijk ook een prijs en dat is slechts €75,- euro.

En ik zeg "slechts €75,-" want ik weet, eigenlijk zou ik hier veel meer voor moeten vragen want bedenk maar eens het volgende:

Als je bij mij als cliënt in de praktijk komt, kost dat al €90,- voor een consult van 60 tot 90 minuten.

Dus voor 3 uren oefenavond zou ik dus eigenlijk 3 x dat bedrag, dus €270,- moeten vragen...

En daarbij heb ik het nog niet eens over de tijd die het mij kost om iedere maand de filmpjes voor je te maken. Want ieder filmpje opnemen, editen en uiteindelijk afmixen, kost zelfs een paar dagen.

Wellicht vraag je je dan nu ook af: "Waarom vraag je er dan maar zo weinig voor?"

Dat is heel simpel: Misschien herinner je je nog wat ik aan het begin van dit filmpje zei over dat spreekwoordelijke gat dat ontstaat op het moment dat je klaar bent met je opleidingen en dat dit ook een bekend en inmiddels oeroud probleem is in NLP Land? Nou, de oplossing voor dit probleem die ik in vorm van deze twee pakketjes aan jullie, de cursisten en ex-cursisten van My Futureplan, aanbiedt, doet precies wat ik beloofd heb. Ze zijn namelijk bijzonder omdat niemand anders dit in deze vorm doet, ze zijn mooi omdat ze je, ook na je opleiding, nog steeds heel wat moois gaan opleveren en de lage investering die ik van je vraag, heeft ook een reden, namelijk dat het hetgeen ik je aanbied absoluut uniek maakt.

​​​Nou, lang verhaal kort: wil je ook meedoen met de NLP Oefengroep? Dan kijk hiernaast naar het formuliertje en vul je gegevens in. Je kunt meteen even aangeven of Je NLP Pr of NLP Ma bent en je mag ook aangeven of je ook interesse hebt in delen van de Hypnose Practitioner of Master.

Klik even aan welk pakketje dat je wilt en druk op verzenden.

Je ontvangt dan gelijk een bevestiging van me, dat gaat allemaal automatisch en je ontvangt ook gelijk de agenda waarin je kunt zien wat we wanneer behalen en je ontvangt gelijk het eerste informatieve filmpje. Dus je kunt meteen lekker aan de slag.

Ik zie je graag in de NLP oefengroep, en als je vragen hebt stel ze me gerust.

Tot dan, doei doei.

My Futureplan © 2020