Mijn naam is Jos Passage en ik ben de oprichter en eigenaar van My Futureplan.

Mijn ‘werk’ bestaat daaruit dat ik je ergens tijdens jouw levensreis een keer ontmoet en je op een stukje van die reis begeleiden mag. Ik help je los te laten van wat je op dat moment tegenhoudt om verder te kunnen en leer je tegelijk een aantal tools en vaardigheden waarmee je jouw reis vervolgens weer

zelfstandig kunt voortzetten. Soms zie ik mezelf dan ook meer als een soort van reisleider en niet zo zeer als Coach, Trainer of Therapeut.

Mijn verstand ligt bij het leveren van permanente oplossingen voor hetgeen waar je op dat moment voor kiest om aan te werken, mijn hart ligt bij het samen ontdekken van wat jouw écht gelukkig maakt. Zeker dat laatste maakt dat ik mijn werk niet als werk ervaar maar als een roeping waartoe ik me bevoorrecht voel om deze te mogen volgen.

 

Jos en My Futureplan.

Vanaf 2006 heb ik My Futureplan zien groeien van een kleine zelfstandige praktijk voor Personal Coaching naar een internationaal erkend opleidingsinstituut voor NLP en Hypnose opleidingen en een Organisatieburo voor internationale Groeireizen, een uniek en zeer bijzonder concept dat de overstap naar ondernemen op europees en ook internationaal niveau mogelijk gemaakt heeft.

 

Voor jou als cliënt of cursist betekent My Futureplan dat er een reis op je te wachten ligt waarbij je meer mag groeien dan je ooit voor mogelijk hield en in een bijna magisch moment wellicht zelfs mag ontdekken waar jouw passie ligt en wat jouw missie is. Of je dat doet via een NLP opleiding, Workshop, Groeireis, Persoonlijke Coaching of een combinatie van deze dingen is natuurlijk geheel aan jou.

Maakte een plan voor de toekomst, jouw geheel eigen ‘Futureplan’ en geniet met volle teugen van de vele intens gelukkige momenten die jou op dat pad te wachten staan.

 

De naam My Futureplan refereert aan dat magische moment waarop het echte pad zich voor jou onthult en Je bent van harte welkom om samen met ons jouw Futureplan tot een succes te maken.

Als je mijn ‘reisbureau’ binnenloopt, weet dan dat het een onvergetelijke reis zal worden.

Mijn visie op groei en ontwikkeling.

Ieder mens heeft een bestemming en hoe verder je van het pad afkomt dat daar naartoe leidt, hoe meer problemen er in je leven zullen ontstaan.

Echte veranderingen bewerkstellig je dus niet door het oplossen van het probleem dat speelt maar door te kijken naar wat je nodig hebt zodat je weer terug op het pad naar je bestemming kunt stappen.

Inzoomen op problemen levert geen veranderingen,

uitzoomen naar het groter geheel van je leven wel. Dat is dan ook wat My Futureplan doet.

Pleisters plakken en quick fixes geven, laat ik graag aan iemand anders over.

 

 

My Futureplan - Jos Passage
Oprichter, NLP & Hypnosetrainer, Beroepsscoach en Gedragswetenschapper

“Ik ben mens en in dit leven een reiziger. Ik volg het pad waarvan ik nu weet dat ik het te gaan heb daar ik mijn bestemming mocht vinden en sindsdien…leef.”

My Futureplan © 2020