Fijn dat je even de tijd neemt om ons te bezoeken. Dank je wel.

 

De reis is begonnen. Als cliënt of cursist mag je nu meer groeien dan je ooit voor mogelijk hield. Ons hoogwaardig aanbod van trainingen, workshops en reizen geeft je hiervoor de juiste tools. Daarbij kun je kiezen uit bijvoorbeeld:

 

* NLP en Hypnose opleidingen

* Groeireizen

* Individuele begeleiding

* Workshops en Masterclasses

My Futureplan bied je dus veel meer dan alleen NLP. Daarbij vormt de combinatie van zorgvuldig op elkaar afgestemde ingrediënten zoals; kennis en ervaring, professionaliteit en af en toe ook eens buiten de kaders van de standaardaanpak durven gaan tesamen met de nodige humor en een tikkeltje eigen wijsheid het perfecte recept voor inzichten, groei, blijvende veranderingen en een inmiddels lange lijst van zeer lovende feedback en behaalde successen van en met cliënten en cursisten.

Bij My Futureplan staat jouw groei centraal, staan begrippen zoals kwaliteit, veiligheid, liefde, rust en integriteit voorop en wordt er vanuit het hart met je gewerkt.

Kijk gerust eens op onze site en schrijf je vervolgens in voor de training van jouw keuze.

In de rubriek 'Over ons' kun je meer lezen over het team van My Futureplan.

 

Voor vragen sta ik je graag persoonlijk te woord via telefoon, e-mail of een vrijblijvend kennismakings- en/of adviesgesprek.

 

1/4
Welkom bij Instituut My Futureplan!

My Futureplan © 2020