​Familieopstellingen, of ook wel systemisch werk genoemd, kom je bij My Futureplan op verschillende manieren tegen. Zo is er door het jaar heen regelmatig de avondworkshop Familieopstellingen en sinds kort ook de ééndaagse workshop Familieopstellingen.

​​Een avond Familieopstellingen.

Het verschil met de ééndaagse zit hem daarin dat je tijdens de avondworkshop de ruimte hebt om één of meerdere opstellingen als toeschouwer en/of representant te kunnen bijwonen. Het is dus een prima gelegenheid om eens kennis te maken met deze fantastische methodiek ook al heb je zelf géén thema waaraan je m.b.v. een opstelling zou willen werken.

We beginnen rond 19:00 uur en werken door tot 21:30/22:00 uur.

Koffie, thee en water zijn inclusief.

Kosten voor deelname zijn € 20,- als toeschouwer en representant, € 75,- wanneer je ook een opstelling laat maken.

In de agenda vind je alle data.

Familieopstellingen ééndaagse.

Tijdens de ééndaagse komt jouw opstelling uitgebreid aan bod en ben je tegelijk ook representant in de opstellingen van je mede-deelnemers.

We beginnen om 10:00 uur en werken door tot ca. 17:00 uur.

Tussendoor heb je uiteraard een lunchpauze.

 

Kosten voor deelname bedragen € 95,- voor de gehele dag.

Koffie, thee, water en een lichte lunch zijn inclusief.

In de agenda vind je alle data.

Familieopstellingen

Wat zijn familieopstellingen?   

 

Wij als mensen leven in zogenoemde ‘systemen’ en hierbinnen stroomt energie. Soms heerst er een minder goede energie binnen het systeem en wordt het contact en/of de relatie tussen mensen of de situatie waarin zij zich bevinden, op een negatieve manier beïnvloedt.

Alles wat je zegt of doet, alles wat je denkt of voelt, alles wat je meehebt gemaakt in je leven en alles wat eerdere generaties hebben meegemaakt heeft een invloed op hoe bepaalde zaken binnen systemen georganiseerd zijn. Door het maken van een opstelling waarbij alle personen die bij een systeem horen worden opgesteld middels representanten, worden de onzichtbare invloeden die het systeem beheersen zichtbaar gemaakt en kan er ter plekke aan een mogelijke oplossing worden gewerkt die het systeem terug in balans brengen.

 

De kracht van Familieopstellingen ligt daarin dat het effect van een opstelling meteen duidelijk merkbaar wordt, zowel binnen de opstelling die gemaakt is als in het ‘echte’ systeem. Dit komt doordat je door inzichten die je tijdens de opstelling verkregen hebt anders zult gaan handelen c.q. op een andere manier met het oorspronkelijke om zult gaan en dat levert je logischerwijze een ander resultaat op dan je voorheen kreeg.

 

We nodigen je bij dezen dan ook van harte uit om het een keer te komen ervaren en je te laten verbazen door nieuwe inzichten en nieuwe mogelijkheden die je door het maken van een opstelling verkrijgt. Zo ga je vanuit begrijpen naar loslaten kom je bij vrijheid.

My Futureplan © 2020